VammaisSulkaPallo ( VaSuPa ): Etusivu

 

Tervetuloa VammaisSulkaPallon (VaSuPa) kotisivuille.

 

Täältä VammaisSulkaPallon kotisivuilta löydät tietoa toiminnasta, ajankohtaisista tapahtumista sekä kilpailuista. Toivottavasti Sinä viihdyt sivuillamme ja saat tarvitsemasi tiedon vammaissulkapallosta ja kaiken tiedon siihen liittyvästä. Voit myöskin vierailla vieraskirjassamme ja jättää terveisesi meille. Toivomme vieraskirjastamme muodostuvan keskustelufoorumi vammaissulkapallon harrastajien, pelaajien sekä vammaissulkapallosta kiinnostuneiden kesken. Löydät meidät myöskin Facebookista. Nuoria harrastajia kaivataan vammaissulkapallon pariin, tämä sama toive koskenee lajia kuin lajia. Vammaissulkapalloharrastuksen aloittamisen kynnys on matala niin varusteiden kuin tilojenkin suhteen. Peli onnistuu lattialla istuen, pyörätuolista pelaten ja ns. pystypelinä. Mailat ja pallot saat muutamalla kympillä, koulun- tai vastaavan liikuntasali pelipaikaksi, jossa mahdollisimman esteetön kulku kyseisiin tiloihin. Pyörätuolista pelattaessa muistathan turvallisen liikkumisen, pystyakselilla varustettu tukipyörä taakse ja eikun kokeilemaan! Viihtyisiä hetkiä sivujemme parissa ! Vammaisulkapallojaoston sekä alueellisten yhteyshenkilöiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Voit katsella sivustomme vanhempia asioita täältä arkistosta.

 

 

 

Yhteistyössä VammaisSulkaPallon kanssa ovat:
Kankaanpään kuntoutuskeskus, Näyttelijä/ohjaaja Ismo Apell, Turpatalli oy., Kankaanpään seutu , K-Citymarket Kankaanpää sulkapallo.biz ja Kuopion ROLL-risteilyt.

Vammaisurheilun tuki ry. on ollut tärkeänä tukijana www.vammaissulkapallo.fi kotisivuja rakennettaessa. KIITOKSET!

 


Yhteistyölinkit

 

   

 

    


Kirjoita vieraskirjaamme                                                                                                                     Hienoa kun tutustut sivuihimme, olet Kävijöitä sivuilla kävijä sivuillamme.